نیازهای اکولوژیکی فلفل سبز
فلفل محصول فصل گرم است و برای داشتن حداکثر تولید دوره ی رشدی آن باید طولانی و بدون سرما باشد. دمای حداقل برای رشد و نمو فلفل 18 درجه سانتی گراد است. فلفل به سرمای شدید خیلی حساس است به طوری که رشد آن دردمای 15- 5 درجه سانتی گراد کاهش می یابد و در دمای زیر 5 درجه سانتی گراد رشد گیاه متوقف می شود. حداکثر بازده تولید، زمانی حاصل می شود که درجه حرارت روزانه در زمان بستن میوه 23- 18 درجه سانتی گراد باشد. خاک مطلوب برای تولید فلفل خاک عمیق با زهکشی خوب و بافت شنی لومی متوسط یا لومی می باشد که رطوبت را نگه داشته و دارای ماده آلی باشد. فلفل ها معمولاّ به عنوان محصول نسبتاً حساس به شوری خاک به حساب می آیند. میانگین هدایت الکتریکی 5 دسی زیمنس برمترمربع در پروفیل خاک باعث کاهش بازده به میزان 50% یا بیشتر می شود. فلفل به مقادیر کافی ازعناصر میکرو و ماکرو نیازدارد. نیتروژن و فسفر عناصری هستند که به طور معمول برای فلفل بکار برده می شوند.
نویسنده: مهندس مهیار رهامی